Udestuer

Udestuer fra Mogens Green Rasmussen

“Hvis du ikke stoler på vejrudsigten, så stol på os. Det er det hele vejr” Direktør, Mogens Green Rasmussen. Vi tilbyder et bredt udvalg af elegante løsninger for udestuer og vinterhaver til alternativ opvarmning til enhver smag. I vores brede udvalg finder du individuelle såvel som standard løsninger.

En verden af muligheder. Kvalitet, kreativitet og et bredt udvalg.

Alle vores elementer er udarbejdet i gedigne kvalitetsmaterialer, som bliver leveret og tilpasset netop dine individuelle ønsker og behov. Vi anvender kvalitets udestueelementer af plast samt aluminium og træ og limtræ fra certificerede skovbrug i det nordlige Skandinavien – alt lever op til de strenge krav for at bære CE-mærkatet og leveres med 5 års garanti samt 10 års garanti på tag.
Vi tænker i konstant i udvikling og nye løsninger for at kunne give dig den bedste rådgivning. Overgangen mellem vores udestuer, åbne/lukkede terrasseoverdækninger og vinterhaver er flydende. Til samtlige løsninger følger muligheder for fx store facadeåbninger, som giver dig ekstra anvendelsesmuligheder for at åbne op og integrere haven med huset på sommerdage eller lade de store glaspartier lægge afstand til regn og blæst på gråvejrsdage.