Profil

Vinterhaver, Vinduer, Døre & Køkkener
Samt alt i om- og tilbygning.

Vi forhandler:


 

Lige fra starten i 1998 er forretningens vidtforgrenede kundekreds først og fremmest vokset via mund-til-øre-metoden. I dag er firmaets kerneområde døre, vinduer, tage og udestuer i alle materialer, dessiner og prisklasser«, fortæller indehaver Mogens Green Rasmussen.

Et banebrydende lameltag
Indenfor alle produktkategorier samarbejder Mogens Green Rasmussen med nogle af landets førende producenter og leverandører – heriblandt Win-Door og Ikast Designer Door. På tagområdet tilbyder vi Europas p.t. mest banebrydende lameltag ESCO, som Mogens Green Rasmussen har forhandlingen af på Fyn. Vi har stor erfaring med hensyn til at leve op til vores kunders mangeartede ønsker og forventninger – både til stil, materialevalg og prisklasse. Når det gælder udestuer, samarbejder vi med skiftende arkitekter omkring de enkelte løsningers udformning.

Fra vinduer til totalrenoveringer
I perioden 2004-07 opførte vi 125 andelsboliger i Svendborg. I Kerteminde og Faaborg løser vi netop nu en række spændende tagrenoveringsopgaver. Parallelt hermed varetager vi fagentreprisen på opførelsen af to villaer i henholdsvis Faaborg og Odense. Endelig er vi i gang med en ombygnings- og renoveringsopgave på Thurø. Vi løser en alsidig vifte af opgaver, der spænder fra udskiftning af enkeltvinduer over vinterhaver til totalrenoveringer. Ring og hør nærmere!